Portfolie huwelijken

Zoë en Dieter

Natasha en David

Bart en Liesbeth

Emile en Adeline

Jason en Samuel

Karolien en Maarten

Miranda en Bart

Nancy en Joel

Sandra en Michael

Nadia en Erwin

Amanda en Kris

Margot en Nicky

Johannes en Ana

Sofie en Kristof

Elsemiek en Raf

Hedwig en Jo

Kim en Jup

Nanda en Rob

Sasha en Glenn

Elke en Steven

Natalie en Ruthger

Cindy en Gunther

Hanne en Kenny

Silvia en Johan

Patricia en Stieven

Kim en Jimmy

Laura en Kenny

Cindy en Eddy

Joyce en Kris

Inez en Bram

Katie en Jelle

Lieselot en Joachim

Recencies

Liefste Valentin , de eerste keer toen je bij ons op kennismakingsgesprek binnen kwam , hadden we onmiddellijk een goed gevoel van U als fotograaf maar ook als persoon . Je hebt een warme en oprechte persoonlijkheid en dat appreciëren we enorm ! Je antwoord onmiddellijk op alle mails en niks is teveel . Je zoekt uit waar we ons als koppel voor een trouwdag ons goed bij voelen .Was er iets dan konden we altijd met onze vragen bij jou terecht ! En dan komt onze grote dag en heb je ook zo mooie ideeën om onze trouwfoto’s ook nog eens op een speciale manier te trekken , je hebt geduld met onze dochter en zoontje ( die ziek was ) en je hebt ook dierbare momenten getrokken dat we niet doorhadden dat ze zijn getrokken . Onze fotoboek is van top kwaliteit en zeer mooi gemaakt ! Met een mooie doos van dezelfde kwaliteit. Dank je wel Valentin !!!
Jij hebt super werk geleverd ! Wij hebben alvast al volgend jaar opnieuw geboekt voor een fotoshoot 😀Natasha&David

Zeer toffe man , laat je dadelijk op je gemak voelen trouwfotos ook zeer mooi gedaan wij zijn zeer tevreden wat ik ook een leuke vind is dat je als fotograaf je fotos tussendoor laat zien
Dat doen er niet veel .
Je doet je werk met passie en een vleugje humor
Zeker een aanrader , is voor herhaling vatbaar. !!!
Melissa&Kenny

Een fotoshoot laten doen met ons 3,5 maand oude zoon. Het was een positieve ervaring. Een echte aanrader. Valentin reageert zeer snel op alle vragen. Hij is zeer professioneel en zeer vriendelijk. Luistert ook naar al je wensen en neemt zijn tijd om deze tot een mooi resultaat te brengen. Bij babies heeft hij het geduld om af te wachten tot de perfecte foto daar een baby niet op commando lacht of stopt met wenen .Kurt&Annemie

Het contact met Valentin liep heel vlot! We maakten een afspraak via email en hij gaf meteen reactie en duidelijke uitleg! Het was een leuke mix van onze eigen inbreng en zijn tips. Ook tijdens de shoot liep alles vlot en spontaan en was het een aangenaam moment! Op het einde gaf hij aan dat de foto's binnen de week de week zouden klaar zijn, maar dit was nog vroeger! We kregen ook zeker voldoende foto's waardoor we onze favorietjes konden uitkiezen!


Jolien&Sander

Top service! Zeer behulpzaam en bekwame fotograaf....een echte aanrader
Bedankt Valentin om van ons huwelijk een topdag te maken in deze periode!!! Echt een mooie dag en prachtig album.


Els&Hans

Super leuke ervaring, met prachtige trouwfoto's als resultaat. Heel kalm niet geforceerd, hij neemt ook zijn tijd. Héél erg bedankt!🙏Evelyne&Ben

Wat een top ervaring met Stinus Productions. Goede communicatie om een afspraak vast te leggen. Staat open voor suggesties die onze kleine diva toch wel (vaak) had. We hebben ook snel onze foto's mogen ontvangen. En natuurlijk zijn deze prachtig. Dus zeker een aanrader.Evi Valee

Weeral een weekje geleden, Valentin. Je was er al vroeg bij, in de zaal, en onmiddellijk werd het interieur en de inrichting op beeld vastgelegd. Tussendoor wat gezellig praten, ook daar had je tijd voor. Dan kwamen de eerste gasten aan en je verdween op de achtergrond, maar je bleef wel pertinent aanwezig. Dat merkten we achteraf als we de foto's mochten bekijken. Dat vinden wij jouw sterkte: zonder flitslichten merken de bezoekers jouw aanwezigheid niet en kan je ze, zonder poses in beeld brengen. Met jouw degelijke apparatuur en je inzicht in beeldcompositie heb je ons beelden bezorgd die wij, en onze nazaten, nog lang zullen koesteren. Nen dikke proficiat en héél véél dank.


Chris en Marcel

Zeer aangename samenwerking met een zeer aangenaam persoon. Hij was zeer onopvallend en toch zeer aanwezig waardoor we veel mooie spontane foto's hebben gekregen. Foto's zeer snel beschikbaar en vlotte communicatie over aanpassingen van foto's/album. Album die we besteld hadden was heel mooi en verzorgd en de USB met doosje en alle foto's op is een mooie meerwaarde. Prijs is zeer laag voor zeer goede kwaliteit en professionaliteit, wij zouden zeer zeker hier opnieuw voor kiezen in de toekomst.Inez&Bram

Valentin was goed voorbereid. Hij luisterde naar wat wij wilden en gaf ook suggesties. Hij had zelfs de verwarming aangedaan voor ons. De shoot zelf ging vlot. Valentin had een professionele houding. We ontvingen de foto's heel snel. Er zitten echt pareltje tussen. Wij zijn tevreden en kijken uit naar het vervolg.


Daisy&Sammy

2 woorden: geweldige fotograaf!
Wat een fijne samenwerking!
Zeer professioneel, hield zich op de achtergrond waardoor wij niet het idee hadden dat er gefotografeerd werd.
Echte pareltjes, stuk voor stuk 😍.
Enorme goede prijs en kregen ondanks de feestdagen heel vlot onze album en usb stick.
Onze mooiste dag was mede dankzij Valentin!
Complimenten voor zijn werk 👏🏻.

Valentin, ons zie je zeker terug!

Vele groetjes Elsemiek en Raf


Elsemiek&Raf

Valentin is zeer vriendelijk en klantgericht. Zeer communicatief, en vooral, hij luistert naar de wensen van de klant en kleedt deze, achteraf gezien, perfect in.

Zoals de meeste mensen wel zullen doen, hebben we voorafgaandelijk wat prijzen vergeleken. Stinus Productions behoort, prijs/kwaliteit gezien, zeker tot de top.

Achteraf gezien hebben we meer gehad dan verwacht. De kwaliteit van de foto's was zeer professioneel te noemen. Individuele en persoonlijke wensen, zijn besproken geweest en al deze wensen zijn ingewilligd.

Het feit dat we (zeer) snel in het bezit gesteld zijn geweest van de foto's betekent dat men de klant als individu benadert. Men is als het ware bezig met uw persoonlijk dossier.


Zaer&Sasi

Zeer leuke en professionele shoot geweest een echte aanraderNatach Etneo

Hele mooie foto's mogen ontvangen van deze fotograaf. Nam ook echt zijn tijd voor ons, we kregen zelfs een ontmoetingsgesprek op voorhand en niets was voor hem te veel wat wij vroegen. Hij luisterde echt naar wat wij wouden. Ook een heel aangename persoon, zeker een aanrader!!Morena&Valerio

Valentin is niet enkel de meest vriendelijk persoon aller tijde, hij heeft ook prachtige foto’s gemaakt. Mijn dag is perfect in beeld gebracht door hem, de detailfoto’s en spontane foto’s zijn prachtig. Het is van hoge kwaliteit en hij heeft een persoonlijke aanpak. Zou Valentin zo opnieuw boeken!!


Zoe & Dieter

Super fotograaf. Hij heeft onze huwelijksdag mooi in beeld gebracht. Vanaf de eerste bespreking zeer gedetailleerd en professioneel en toch het gevoel dat je hem al jaren kent. Zeer aangename man, en mooie kwaliteit foto's voor een redelijke prijs. Super bedankt Valentin!


Joachim&Sofie

Het eerste contact liep meteen vlot. Naar al onze wensen werd geluisterd en tijdens de dag zelf verliep alles zoals afgesproken. De fotoshoot en verder verloop van ons huwelijk was heel mooi op beeld vast gelegd. Achteraf hebben we snel de foto's digitaal gekregen zodat we konden kiezen welke in ons fotoboek kwamen. Dit werd heel mooi en verzorgd afgeleverd. Wij onthouden Stinus Productions voor als we in de toekomst nog eens een fotograaf nodig hebben. Prijs kwaliteit is dit zeker top!


Glenn&Sasha

Een echte aanrader. Heel professioneel en er wordt prachtig vakwerk afgeleverd. De fotograaf is discreet aanwezig en maakt op een ongedwongen en aangename wijze zijn reportage. Een heel vriendelijk en innemende man. Tevens een echte vakman. Mooie foto's met tussendoor een artistieke toets.


Johan&Ann

Vlotte en klantgerichte service. Denkt mee met de klant om een optimaal resultaat te bekomen. Snel en efficient. Mooi afgewerkte foto's. Aanrader !Roland&Marijke

Super mooie foto's! Zowel bewerkt als de niet bewerkte foto's!
Dikke merci Valentin om onze Doopviering vast te leggen! Bedankt!Lindsey Kerfs

fotograaf houthalen stinus productions